samenwerken

Hallo ik ben Opa DuSart.
Welkom bij DuSart Pharma!

Meer info over Opa DuSart

Hoe kan ik u helpen?

  • Heeft u vragen over (het produceren van) voedingssupplementen?
  • Bent u op zoek naar bestaande supplement of wilt u een nieuw product ontwikkelen?
  • Een andere vraag of op zoek naar extra informatie, laten we bellen!

Hallo ik ben Opa DuSart.
Welkom bij DuSart Pharma!

Meer info over Opa DuSart

Fill 1

Bedankt namens Opa Dusart, houd uw inbox in de gaten

Zomerserie

Deel VII: afdeling Logistiek

We zijn aangekomen bij het laatste deel van onze Zomerserie. De zomer is ten slotte pas echt afgelopen wanneer de DuSart Zomerserie ten einde is gekomen;)
Vandaag een kijkje in de keuken in het laatste onderdeel van het gehele proces dat uw product doormaakt bij DuSart Pharma. De afhandeling en verzending van uw product is de allerlaatste stap in het proces en zeker niet een onbelangrijke. Vandaag afdeling Logistiek aan het woord!

Zodra uw product geproduceerd is, wordt deze gecontroleerd door onze Kwaliteitsafdeling. Over de Kwaliteitsafdeling heeft u de vorige keer kunnen lezen. Zoals aangegeven is deze controle een zeer belangrijke stap, aangezien dit de laatste controle is voordat het eindproduct bij u als klant terechtkomt. Voordat onze producten de fabriek verlaten worden deze inhoudelijk gecontroleerd op bijvoorbeeld de hardheid, kleur, geur en (wanneer relevant) de smaak van het tablet. Ook wanneer het eindproduct een verpakking betreft, wordt deze nogmaals gecheckt.

Wanneer het product aan alle juiste waarden voldoet en er groen licht is bij het lab, wordt uw product vrijgegeven voor verzending en mag het onze fabriek verlaten. De papieren afhandeling is nu ten einde en uw product komt terecht bij de laatste afdeling in dit proces; de afdeling Logistiek. Onze logistiek medewerker Marcel zorgt ervoor dat alle producten zorgvuldig in ons magazijn verpakt worden. De opdracht komt bij hem binnen, waarop hij de producten ophaalt uit ons warehouse. De pallets met uw producten worden vervolgens door hem ingeseald en klaargezet voor transport.

De orders worden pas verstuurd zodra de pakbon op de pallets bevestigd zijn. Ook dit navigeert onze collega Marcel. De desbetreffende pallets worden aangemeld bij onze transporteur. Dit wordt op de dag vóór verzending geregeld, zodat de transporteur de route op een goede manier kan verzorgen.

Wanneer de pallets zijn opgehaald laat de transporteur op de dag van verzending weten wanneer de zendingen geleverd kunnen worden. Jeanine, dé officemanager van DuSart, zorgt er met een brede glimlach voor dat elke klant bij elke levering het tijdvak van de verwachte levertijd ontvangt, samen met de pakbon en het analysecertificaat.