samenwerken

Hallo ik ben Opa DuSart.
Welkom bij DuSart Pharma!

Meer info over Opa DuSart

Hoe kan ik u helpen?

  • Heeft u vragen over (het produceren van) voedingssupplementen?
  • Bent u op zoek naar bestaande supplement of wilt u een nieuw product ontwikkelen?
  • Een andere vraag of op zoek naar extra informatie, laten we bellen!

Hallo ik ben Opa DuSart.
Welkom bij DuSart Pharma!

Meer info over Opa DuSart

Fill 1

Bedankt namens Opa Dusart, houd uw inbox in de gaten

Nieuws

Aan het woord: Milo Godschalk

Ik ben Milo Godschalk. Sinds november 1999 werk ik voor DuSart Pharma, nadat ik eerst jaren werkzaam ben geweest bij Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Van hotellerie naar natuurlijke geneesmiddelen en voedingssupplementen. Een flinke stap, maar ik had al snel mijn draai gevonden. Klanten of gasten, koken of gezondheidsproducten produceren; er zijn veel meer overeenkomsten dan verschillen. Als Account Manager voelde ik me al snel als een vis in het water: tabletteren, capsuleren, macereren, persen, filtreren, verwrijven, granuleren, kruiden, extracten, vitaminen en mineralen werd mijn nieuwe wereld.

Sinds 2015 ben ik samen met Bart Gaarenstroom mede-eigenaar geworden van DuSart Pharma en vormen we samen met Gert-Jan Taillie de directie. Elk met onze eigen disciplines waar we elkaar goed aanvullen. Kwaliteit, machines en onze panden vallen onder mijn verantwoordelijkheid.

Ontwikkelingen in klantcontact
Natuurlijk zijn er in de tijd dingen veranderd, maar dan vooral op technologie. Er is bij DuSart Pharma altijd zeer intensief contact geweest met onze klanten, dus daar is in de jaren niks aan veranderd. Ook ons type klant is vrijwel onveranderd gebleven. Van grote retailer tot kleine zelfstandige therapeut. We doen ons best alle klanten zo goed mogelijk te bedienen. Door de komst van mobiele telefonie, email en sinds kort programma’s zoals Microsoft Teams zijn de lijntjes met onze klanten veel korter geworden. Snel schakelen is een must. Dit is in onze markt natuurlijk ook noodzakelijk om de concurrentie een stap voor te kunnen zijn of te blijven.

Ontwikkelingen in machines
Ons machinepark is flink veranderd in de jaren. Elk jaar investeren we aanzienlijk om ons machinepark up-to-date te houden en waar nodig uit te breiden. Waar de machines destijds vaak zwaar en log waren en weinig elektronica bevatten, zijn het nu vaak strakke high tech ontwerpen gericht op grotere efficiency (grotere gebruiksvriendelijkheid, kortere omsteltijden, hoge productiesnelheid en grote datavoorziening). De markt vraagt om diversiteit en daar springen machinefabrikanten natuurlijk ook op in. Bijvoorbeeld het tabletteren in meerdere lagen (multilayer technology), het vullen van hardgelcapsules met oliemengsel of het vullen van hardgelcapsules met kleine tabletjes met gereguleerde afgifte.

Ontwikkelingen op het gebied van kwaliteit
In onze branche is kwaliteit key. Een eerlijk en veilig product voor de consument is waar het bij ons om draait. Producten moeten aan steeds meer eisen voldoen. Vooral op grondstof niveau dient er steeds meer te worden geborgd. Door de vele eisen is de doorlooptijd van aanvraag naar offerte langer geworden. Waar DuSart Pharma voorheen één kwaliteits-persoon had, beschikken we tegenwoordig over een heel team om alle kwaliteitsaspecten te kunnen tackelen.

Primeur
Onze groei vraagt om meer fysieke ruimte maar ruimte ligt helaas niet voor het oprapen in onze regio. We zijn dus genoodzaakt om slim met onze huidige ruimte om te gaan en daar slagen we tot op heden goed in. Om onze kantoor capaciteit uit te breiden hebben we besloten om een van onze panden te gaan voorzien van een extra verdieping. Deze verdieping moet ruimte gaan bieden aan ca. 10 extra werkplekken en 2 bespreekkamers. De architect is druk bezig met schetsen en als alles mee zit kunnen we dit najaar van start met de bouw. We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.