samenwerken
sinds
1954
sluiten

Laten we uw product packaging
gezamenlijk naar een hoger niveau tillen.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ontwikkelen

DuSart Pharma ontwikkelt, produceert en verpakt voedings supplementen waaronder medische hulpmiddelen en andere gezondheidsproducten zoals zalven en tincturen. We hebben een zeer deskundige Research & Development afdeling die, conform uw wensen, een passend product ontwikkelt dat voldoet aan alle wettelijke richtlijnen en gezondheidsclaims. Onze producten worden ontwikkelt en getest in ons eigen laboratorium en volledig in-house geproduceerd. Hierdoor houden we voortdurend grip of het proces en de kwaliteit.

Flexibele productielijnen

Onze productielijnen zijn zo ingericht dat we in staat zijn om zowel kleine als grote producties te kunnen draaien. Onze klanten zijn dan ook zowel ondernemers met een start-up project als grote multinationals. De meerwaarde hiervan zit in de mogelijkheid om vanaf de testfase een productie in kleine oplage te starten en vervolgens naar behoefte op te schalen en zo mee te groeien met uw succes.

Research &
Development

Uw succes is ons succes. Ons Research en Development team is daar een belangrijk onderdeel van.Het staat onder leiding van een zeer ervaren apotheker en bevat daarnaast een afvaardiging van dediverse disciplines binnen ons bedrijf. De totstandkoming van het (eind)product start dus al bij hetbetrekken van alle specialisten aan de start van het proces. Daardoor kunnen we het ontwikkelproces en levertijd ook significant verkorten.

Commercieel Succes

DuSart Pharma is meer dan alleen een leverancier/producent. Wij denken actief mee, gevenfeedback en suggesties. Hierdoor krijgt u feitelijk een sparringpartner die u helpt uw idee teperfectioneren tot een succesvol product.

Laten we uw product & packaging
gezamenlijk naar een hoger niveau tillen.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.