samenwerken
sinds
1954
sluiten

Laten we uw product packaging
gezamenlijk naar een hoger niveau tillen.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

welkom bij dusart pharma

Hoewel onze naam doet vermoeden dat we tot de farmaceutische industrie behoren, produceren en ontwikkelen wij zelden medicijnen. De producten die we wel produceren zijn meestal vrij-verkrijgbare voedingssupplementen en gezondheidsproducten van hoge kwaliteit.

Geschiedenis

Wij zijn ons er zeer van bewust dat de controles hierop vanuit de overheid een minutieuze aanpak en uitgebreide kennis vereisen. Daarom hebben wij ons volledige proces ingericht conform de allerhoogste standaard en de strengste kwaliteitseisen.

Anno nu

Indien gewenst kunnen wij u ook ondersteunen met het maken van een verpakkingstekst. waarbij rekening is gehouden met alle in Nederland vastgestelde normen. Zo voldoet dit ook aan de eisen die nVWA hanteert.

Toekomst

DuSart Pharma is klaar voor de toekomst. Onze kracht ligt in onze innovatieve houding maar ook het besef waar we vandaan komen. Zo combineren we moderne techniek met ouderwets goede service. U heeft het idee, DuSart Pharma kan het realiseren. Dat is waar we goed in zijn en wat we al ruim 60 jaar met succes doen voor zeer uiteenlopende klanten.

Laten we uw product & packaging
gezamenlijk naar een hoger niveau tillen.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.