Over Dusart Pharma

Voedings­supplementen en gezondheids­producten van hoge kwaliteit.

welkom bij dusart pharma

Hoewel onze naam doet vermoeden dat we tot de farmaceutische industrie behoren, produceren en ontwikkelen wij zelden medicijnen. De producten die we wel produceren zijn meestal vrij verkrijgbare voedingssupplementen en gezondheidsproducten van hoge kwaliteit.

Geschiedenis

Onze geschiedenis begint in 1954 met de ontwikkeling van Ginseng Tonicum: een kruidenbitter op basis van ginsengwortel door de heer J. DuSart. Van daaruit ontwikkelde het bedrijf zich tot een specialist op het gebied van fytotherapeutische voedingssupplementen. Eerst in vloeibare vorm en later ook in vaste vorm zoals capsules en tabletten.

Anno nu

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf met superieure kennis en ervaring op technologisch en farma-chemisch gebied. Wij ontwikkelen, produceren en distribueren voor derden. Dat betekent in de praktijk dat wij u het volledige proces uit handen nemen, van research tot verpakking en van productie tot merkregistratie.

Toekomst

DuSart Pharma is klaar voor de toekomst. Onze kracht ligt in onze innovatieve houding maar ook het besef waar we vandaan komen. Zo combineren we moderne techniek met ouderwets goede service. U heeft het idee, DuSart Pharma kan het realiseren. Dat is waar we goed in zijn en wat we al ruim 60 jaar met succes doen voor zeer uiteenlopende klanten.

Samen uw product ontwerpen en produceren? Benieuwd naar onze verpakkings­­mogelijkheden? Meer weten over voedings­­supplementen? Neem contact met ons op!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.