samenwerken

Hallo ik ben Opa DuSart.
Welkom bij DuSart Pharma!

Meer info over Opa DuSart

Hoe kan ik u helpen?

  • Heeft u vragen over (het produceren van) voedingssupplementen?
  • Bent u op zoek naar bestaande supplement of wilt u een nieuw product ontwikkelen?
  • Een andere vraag of op zoek naar extra informatie, laten we bellen!

Hallo ik ben Opa DuSart.
Welkom bij DuSart Pharma!

Meer info over Opa DuSart

Fill 1

Bedankt namens Opa Dusart, houd uw inbox in de gaten

Artikelen Nieuwsbrief

De werking van L-theanine

Ooit gehoord van L-theanine? Dit bijzondere aminozuur dat voorkomt in groene thee, staat bekend om zijn ontspannende eigenschappen. Laten we eens wat dieper ingaan op wat L-theanine zo bijzonder maakt.

Wat is l-theanine
L-theanine is een natuurlijk voorkomend aminozuur dat vooral voorkomt in groene thee. Het staat bekend om zijn vermogen om stress te verminderen en een gevoel van kalmte en ontspanning te bevorderen, zonder dat het slaperigheid veroorzaakt.

Voordelen
1. Stressvermindering: L-theanine kan helpen om stress en angst te verminderen, waardoor je je rustiger en meer ontspannen voelt. Het aminozuur werkt door de productie van neurotransmitters te stimuleren, zoals dopamine en serotonine, die gevoelens van geluk en welzijn bevorderen. Dit maakt L-theanine een waardevol hulpje bij het beheersen van stress, angst en het verbeteren van de algehele gemoedstoestand.

2.Verbeterde slaap: Door zijn kalmerende effecten kan L-theanine helpen om de slaapkwaliteit te verbeteren en een goede nachtrust te bevorderen. Dit is vooral te wijten aan de stimulerende werking van L-theanine op de aanmaak en werking van het neurotransmitter GABA. GABA is nodig om tot rust te komen, het heeft een kalmerend effect op de hersenen door de zenuwsignaal overdracht te kalmeren. Een combinatie tussen GABA en L-theanine in een supplement is dus ideaal.

3. Focus en concentratie: L-theanine kan juist ook de alertheid verhogen en de focus verbeteren, waardoor je scherper en meer geconcentreerd kunt zijn. Zeker in combinatie met cafeïne heeft het een oppeppende werking. Een goede aanvulling dus voor mensen die behoefte hebben aan alertheid en mentale helderheid.

De L-theanine die wij leveren in capsule of poedervorm is afkomstig uit groene thee en niet synthetisch. Is uw interesse gewekt? Neem contact met ons op over de mogelijkheden om een mooi product samen te stellen.