samenwerken

Hallo ik ben Opa DuSart.
Welkom bij DuSart Pharma!

Meer info over Opa DuSart

Hoe kan ik u helpen?

  • Heeft u vragen over (het produceren van) voedingssupplementen?
  • Bent u op zoek naar bestaande supplement of wilt u een nieuw product ontwikkelen?
  • Een andere vraag of op zoek naar extra informatie, laten we bellen!

Hallo ik ben Opa DuSart.
Welkom bij DuSart Pharma!

Meer info over Opa DuSart

Fill 1

Bedankt namens Opa Dusart, houd uw inbox in de gaten

Artikelen Nieuwsbrief

Plant van de maand: sambucus nigra

Deze maand staat de spotlight gericht op een bijzondere plant die al eeuwenlang wordt gebruikt vanwege zijn vele gezondheidsvoordelen, met name voor de weerstand: Sambucus Nigra, ook wel bekend als zwarte vlierbes.

De zwarte vlierbes is een struik die voornamelijk in Europa en Noord-Amerika groeit. Verschillende delen van de vlier zijn in de loop van de geschiedenis in verschillende culturen traditioneel gebruikt voor medicinale en culinaire doeleinden, denk hierbij aan de bessen en de bloesem. Vlierbes wordt vaak ingezet als extract en kan ondersteunen bij:

– Een boost voor je immuunsysteem: Van de zwarte vlierbes wordt gezegd dat het immuunversterkende eigenschappen heeft. De bes zit boordevol antioxidanten, vitamines en mineralen die je lichaam kunnen ondersteunen bij het afweren van ziekteverwekkers en het bevorderen van een gezond immuunsysteem.

– Verlicht verkoudheid en griep: Sambucus Nigra heeft mogelijk antivirale eigenschappen die kunnen helpen bij het verminderen van de symptomen van verkoudheid en griep. Het kan je helpen sneller te herstellen en je weer op de been te krijgen.

– Ondersteunt de luchtwegen: De zwarte vlierbes kan ook gunstig zijn voor de gezondheid van de luchtwegen. Het kan helpen bij het verminderen van ontstekingen en het verlichten van symptomen van aandoeningen zoals bronchitis en astma.

– Rijk aan antioxidanten: Antioxidanten zijn essentieel voor het bestrijden van vrije radicalen in ons lichaam, die schade aan cellen kunnen veroorzaken. De zwarte vlierbes zit vol met antioxidanten die je kunnen helpen je algehele gezondheid te verbeteren.