samenwerken

Hallo ik ben Opa DuSart.
Welkom bij DuSart Pharma!

Meer info over Opa DuSart

Hoe kan ik u helpen?

  • Heeft u vragen over (het produceren van) voedingssupplementen?
  • Bent u op zoek naar bestaande supplement of wilt u een nieuw product ontwikkelen?
  • Een andere vraag of op zoek naar extra informatie, laten we bellen!

Hallo ik ben Opa DuSart.
Welkom bij DuSart Pharma!

Meer info over Opa DuSart

Fill 1

Bedankt namens Opa Dusart, houd uw inbox in de gaten

Artikelen Nieuwsbrief, Nieuws

Een sterk duo voor een sterke weerstand

De R zit weer in de maand en dat betekent dat we altijd wat extra aandacht aan onze gezondheid besteden. Als oppepper voor onze weerstand zijn niet alleen vitamines van belang; ook mineralen zijn een belangrijke schakel in ons systeem. We hebben een powerkoppel dat ons immuunsysteem een boost geeft en ons helpt om beter bestand te zijn tegen ziekten en infecties: selenium en zink.

Selenium methionine
Selenium methionine is een vorm van selenium die ons lichaam gemakkelijk opneemt. Het werkt als antioxidant en helpt ons lichaam bij het bestrijden van vrije radicalen. Deze schadelijke stoffen kunnen onze cellen beschadigen en ons immuunsysteem verzwakken. Met selenium aan onze zijde kunnen we die vrije radicalen aanpakken en ons immuunsysteem een duwtje in de rug geven. Het ondersteunt ook de schildklierfunctie en een gezonde stofwisseling.

Zink gluconaat
Zink gluconaat is een ander belangrijk mineraal dat ons immuunsysteem een kickstart geeft. Zink gluconaat is ook makkelijk opneembaar, speelt een belangrijke rol bij de groei en ontwikkeling van onze immuuncellen en helpt ontstekingsreacties onder controle te houden. Dit betekent minder kans op vervelende verkoudheidssymptomen en andere ongemakken.

Naast het eten van gezonde en gevarieerde voeding, zijn supplementen een waardevolle aanvulling om ervoor te zorgen dat het lichaam alles heeft wat het nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Vooral als het gaat om ondersteuning van ons immuunsysteem tijdens de koudere maanden, wanneer verkoudheden vaker op de loer liggen. Selenium en zink zijn hierbij een sterk duo; we leveren deze ingrediënten in zowel capsule- als tabletvorm.