samenwerken

Hallo ik ben Opa DuSart.
Welkom bij DuSart Pharma!

Meer info over Opa DuSart

Hoe kan ik u helpen?

  • Heeft u vragen over (het produceren van) voedingssupplementen?
  • Bent u op zoek naar bestaande supplement of wilt u een nieuw product ontwikkelen?
  • Een andere vraag of op zoek naar extra informatie, laten we bellen!

Hallo ik ben Opa DuSart.
Welkom bij DuSart Pharma!

Meer info over Opa DuSart

Fill 1

Bedankt namens Opa Dusart, houd uw inbox in de gaten

Artikelen Nieuwsbrief

Hulp bij hooikoorts: Scutellariae baicalensis

Hypnose, aderlaten en zelfs – geloof het of niet – tabletten met cocaïne zouden helpen tegen de jeuk, tranende ogen, een loopneus en het niezen veroorzaakt door, jawel: hooikoorts. Al in de 19e eeuw waren er veel mensen die last hadden van stuifmeel en pollen in de lucht en zochten daarom naarstig naar remedies. Remedies waar we nu heel vreemd naar kijken.

 

 

 

 

Gelukkig hebben we anno nu eenvoudige, natuurlijke middelen die deze klachten kunnen verminderen. Scutellariae baicalensis oftewel glidkruid bijvoorbeeld. Scutellariae is een Chinees kruid dat al eeuwenlang wordt gebruikt om hooikoorts te behandelen. Het heeft ontstekingsremmende eigenschappen die de symptomen van hooikoorts kunnen helpen verminderen. Het bevat antioxidanten die helpen bij het bestijden van vrije radicalen. Die vrije radicalen wakkeren een ontstekingsreactie aan in het neusslijmvlies.

In combinatie met vitamine C en zink is Scutellariae nog effectiever. Vitamine C helpt het immuunsysteem te versterken, terwijl zink helpt om ontstekingen en zwellingen die gepaard gaan met hooikoorts te verminderen. Samen helpen deze twee stoffen om de ernst en frequentie van hooikoortssymptomen aan te pakken. Een mooie combinatie die wij in capsule kunnen leveren.