samenwerken

Hallo ik ben Opa DuSart.
Welkom bij DuSart Pharma!

Meer info over Opa DuSart

Hoe kan ik u helpen?

  • Heeft u vragen over (het produceren van) voedingssupplementen?
  • Bent u op zoek naar bestaande supplement of wilt u een nieuw product ontwikkelen?
  • Een andere vraag of op zoek naar extra informatie, laten we bellen!

Hallo ik ben Opa DuSart.
Welkom bij DuSart Pharma!

Meer info over Opa DuSart

Fill 1

Bedankt namens Opa Dusart, houd uw inbox in de gaten

Nieuws

Nieuwe collega’s!

We zijn blij en trots dat we ons team in deze coronatijd mogen versterken met 5 nieuwe toppers! Graag stellen we hen aan je voor:

Jabir Mohammed:
De goedlachse Jabir is sinds deze zomer onderdeel van ons team als Industrieel schoonmaker op de afdeling Vloeibaar. Hij is het onmisbare verlengstuk van onze productie Vloeibaar en zorgt er als belangrijke schakel voor dat alle ruimtes, machines en onderdelen volgens de hoogste kwaliteitseisen worden gereinigd. Hiervoor heeft Jabir een lange tijd gewerkt op Schiphol Airport op de facilitaire afdeling.

Henk Korpershoek
Henk is begin augustus gestart bij afdeling Vast als onze nieuwe menger. We hebben ontzettend geluk gehad met deze aanwinst, want de vriendelijke Henk brengt door zijn jarenlange opgedane ervaring als menger bij Apotex veel waardevolle kennis en kunde met zich mee.

v.l.n.r Jabir, Henk, Cynthia, Amy, Roland

Cynthia Pijpers
Cynthia is onze nieuwe aanwinst op de afdeling Verpakken Vast en hier zijn we heel blij mee! Het is de laatste jaren een uitdaging gebleken om goede productiemedewerkers te vinden met ervaring op een blisterlijn. Maar daar was Cynthia ineens. Ook zij heeft hiervoor lange tijd bij Apotex gewerkt.

Roland van den Beld
Roland is in september gestart bij ons als productiemedewerker op de afdeling Vloeibaar. Nadat hij vele jaren naar tevredenheid bij Ravensbergen Food heeft gewerkt als allround proces operator, was hij toe aan iets nieuws. We hopen Roland voor een lange tijd aan ons te kunnen binden want met zijn kennis en enthousiasme heeft hij al in de eerste dagen een fijne indruk achtergelaten.

Amy van der Haven
Amy is onze nieuwe stagiaire op het lab en zij is momenteel bezig met haar MBO-4 opleiding Chemisch-fysisch analist. Amy is in goede handen op het lab bij o.a. Kim en Loes en zal daarom ongetwijfeld met hen een mooie leertijd tegemoet gaan!

Bij deze nieuwe collega’s blijft het niet; we groeien hard door en zullen daarom de komende maanden meer nieuwe collega’s voorstellen. Houd onze website dus in de gaten om ook op de hoogte te blijven van wie wij zoeken om ons DuSart Pharma team mee uit te breiden.