samenwerken

Hallo ik ben Opa DuSart.
Welkom bij DuSart Pharma!

Meer info over Opa DuSart

Hoe kan ik u helpen?

  • Heeft u vragen over (het produceren van) voedingssupplementen?
  • Bent u op zoek naar bestaande supplement of wilt u een nieuw product ontwikkelen?
  • Een andere vraag of op zoek naar extra informatie, laten we bellen!

Hallo ik ben Opa DuSart.
Welkom bij DuSart Pharma!

Meer info over Opa DuSart

Fill 1

Bedankt namens Opa Dusart, houd uw inbox in de gaten

Artikelen Nieuwsbrief

Gummies, maar dan gezond!

Wist u dat wij een zeer brede range aan voedingssupplementen in gummy-vorm kunnen aanbieden?

Gummies?
Wat zijn gummies? Gummies zijn een wereldwijd populair zacht soort snoepje. We kennen het allemaal en velen van ons zijn er als kind mee opgegroeid. Hoewel de gummies lekker zijn, zijn ze net als veel ander snoep niet gezond. Tenzij…

DuSart Pharma biedt ook gummies aan, alleen zijn deze nét iets anders dan de snoepjes in de supermarkt. Onze gummies zijn namelijk voedingssupplementen in de vorm van een gummy! Het blijft dus een snoepje maar dan gezond waarbij de smaak niet is te onderscheiden van het originele snoepje. En omdat de gummies gemaakt zijn op basis van pectine, zijn deze ook geschikt voor vegans en andere plantaardige diëten.

Gummies en voedingssupplementen in één: een topcombinatie zo blijkt voor zowel kinderen als volwassen. Deze gezonde snoepjes worden steeds populairder en het draagt bij aan de gezondheid. Een vitamine gummy vergeet je minder snel in te nemen en daarnaast is het geen probleem het snoepje te halveren wanneer deze te groot is voor een kind om in te nemen.

De gummies die wij aanbieden zijn suikervrij beschikbaar in verschillende vormen, smaken en kleuren en daarnaast is een tal van toepassingen beschikbaar. Hierbij kunt u denken aan de categorieën: ‘Every Day,’ ‘Superfood’, maar ook het op dit moment zeer actuele ‘Immuunsysteem’ of ‘Beauty & Selfcare.’ In deze nieuwsbrief belichten we graag ons ‘Every Day’ en ‘Immuunsysteem’ aanbod.

Categorie Every Day
Welke gummies neem je dagelijks in? Voor de dagelijkse toepassing zijn Vitamine D3, Multivitamine (kids) en Vitamine C erg populair.

Vitamine D
Het is verbazingwekkend hoe snel het menselijk lichaam vitamine D uit zonlicht kan opnemen: 6 dagen blootstelling aan zonlicht kan 49 dagen zonder blootstelling goedmaken. De opgenomen vitamine wordt opgeslagen in vetreserves die fungeren als een soort opslagbatterij voor vitamine D, wat vervolgens in de bloedbaan wordt afgegeven. Het verbaast niemand dat we deze reserves vooral nodig hebben tijdens de wintermaanden. De Vitamine D-gummy helpt om uw lichaam op peil te houden wanneer blootstelling aan de zon beperkt is, of om opslagtekorten te versterken. Dagelijkse inname werkt bevorderlijk voor uw stemming en het reguleren van het zenuwstelsel, maar ook voor uw cardiovasculaire gezondheid en het behouden van een gezond botstructuur.

De multivitamine gummy
Kinderen groeien elke dag en naarmate ze groeien verandert ook hun eetgewoonten en fysieke routines. Een uitgebalanceerd dieet handhaven met gezond en voedzaam voedsel is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat kinderen voldoende voedingsstoffen binnenkrijgen. Wij kunnen een unieke formule aanbieden, gemaakt om kinderen een handvol ondersteuning te geven voor de gezonde ontwikkeling van gezonde hersenen, botgroei, hartfunctie, ooggezondheid en immuniteit. Deze multi-vitamine gummy voor kinderen bevat twaalf essentiële vitamines en mineralen, waaronder vitamine A, B5, B12, C, D3 en E, foliumzuur, zink en kalium.

Gummies voor het immuunsysteem
Zelfs als we goed eten en actief blijven, kan ons lichaam nog steeds profiteren van extra versterking en daarom hebben we een gummy speciaal gericht voor het immuunsysteem. Deze soepele en smaakvolle gummy is rijk aan drie belangrijke vitamines en extracten om het immuunsysteem het hele jaar door te versterken. Zo hebben we gummies met natuurlijke vlierbes om het immuunsysteem te helpen versterken en daarmee ook het natuurlijke afweermechanisme. Vlierbes kan helpen om virussen af te weren en een ontsteking te verminderen.

Daarnaast bestaat de gummy uit vitamine C. Vitamine C is nodig voor de juiste groei en ontwikkeling van veel lichamen en speelt een belangrijke rol bij het handhaven van een goede immuunfunctie. En tot slot bestaat de gummy ook uit zink. Zink helpt bij wondgenezing, bloedstolling, schildklierfunctie en de versterking van het immuunsysteem bij bijvoorbeeld een verkoudheid.

Wanneer het bijzonder uitdagend wordt, heeft ons lichaam mogelijk een krachtige boost ter ondersteuning nodig. Wij kunnen hiervoor de immune support forte gummy aanbevelen. Deze bijzonder krachtige formule, verrijkt het lichaam met vitamine C, Vitamine D3, vitamine B6 en vitamine B12, minerale plantenextracten en het heilzame probioticum, Bacillus Coagulantia.

Enthousiast over onze gummies? Meer weten? Neem contact met ons op!