samenwerken

Hallo ik ben Opa DuSart.
Welkom bij DuSart Pharma!

Meer info over Opa DuSart

Hoe kan ik u helpen?

  • Heeft u vragen over (het produceren van) voedingssupplementen?
  • Bent u op zoek naar bestaande supplement of wilt u een nieuw product ontwikkelen?
  • Een andere vraag of op zoek naar extra informatie, laten we bellen!

Hallo ik ben Opa DuSart.
Welkom bij DuSart Pharma!

Meer info over Opa DuSart

Fill 1

Bedankt namens Opa Dusart, houd uw inbox in de gaten

Zomerserie

DuSart Pharma Zomerserie!

De zomer is inmiddels begonnen! We hopen op veel mooi weer (veel vitamine D) en wensen iedereen die op vakantie gaat een mooie, en vooral gezonde tijd toe. En of u nu wel of niet op vakantie gaat, u hoeft van ons niets te missen deze zomer. Zo sturen we eind juli en eind augustus gewoon onze maandelijkse exclusieve nieuwsbrief naar onze abonnees. En dat is niet het enige. Deze zomer hebben we namelijk een eigen Zomerserie! De serie is verdeeld over 7 weken, waarin we een uitgebreid en uniek kijkje in onze keuken geven. Vanaf de aanvraag tot de productie, van het verpakken tot de verzending. De komende weken komen verschillende afdelingen aan het woord die een belangrijke rol spelen bij uw aanvraag.

Elke afdeling zal vertellen op welk vlak zij te maken hebben met uw aanvraag en hoe zij met veel aandacht voor uw product te werk gaan. Zo hopen wij u inzicht te geven wat er precies bij komt kijken als een nieuwe aanvraag in behandeling wordt genomen en hoe het gehele proces, van het begin tot het einde, eruitziet.

Ons streven is altijd om de beste service te bieden en kwalitatief de beste producten te ontwikkelen. Om dit te realiseren zijn er zijn heel wat partijen bij betrokken. De serie ziet er als volgt uit:

Deel I: Afdeling Aanvraag/Productontwikkeling
Deel II: Afdeling Inkoop
Deel III: Afdeling Productie Vast
Deel IV: Afdeling Productie Vloeibaar
Deel V: Afdeling Verpakken Vast
Deel VI: Afdeling Kwaliteit
Deel VII: Afhandeling/ Verzenden/ Logistiek

Volgende week deel 1: de aanvraag en het kiezen/ontwikkelen van uw product. Accountmanager Thirza en product development manager Yvonne vertellen wat er komt kijken bij een aanvraag en hoe u door ons wordt geholpen bij het ontwikkelen van uw product. Lees het volgende week op LinkedIn!

Vorige maand hebben we onze eerste exclusieve nieuwsbrief verstuurd aan onze klanten en leveranciers. Inmiddels krijgen we veel nieuwe inschrijvingen binnen voor de nieuwsbrief. Wilt u ook maandelijks op de hoogte gehouden worden? Schrijf u hieronder in!